Mote

Sniktitt på sesongens fineste solbriller

DEL PÅ FACEBOOK

Lysere dager, sol som kiler i ansiktet fra tid til annen, og vår i luften! Tiden er inne for å skaffe seg et par nye solbriller.

Lite kan gi stilen din en så enkel oppgradering, og lite sier snart sommeren, som et par nye shades.

Solbriller er et must på sommeren, og ikke bare for å ta vare på øynene dine, men også for å vise hvem du er. Uansett antrekk vil ulike solbriller gi looken din en ny dimensjon.

Sesongens forskjellige stiler
Det aller mest trendy i år er runde former, og små briller. Tynne metallinnfatninger i gull, sølv og bronse er trendy og passer til både menn og kvinner.
Dessuten er de sirkelrunde solbrillene veldig trendy- og pilotbriller har kommet for å bli. Gjerne i store varianter, som dekker hele ansiktet.

Pilotbrillene er et sikkert kjøp hvis du leter etter solbriller du kan bruke til nesten alt. Enten om de har speilglass, farget glass eller gjennomsiktig glass, så er pilotbriller kule, år ut og år inn.
Solbriller med speilglass kommer i mange forskjellige former og farger, og er en kul trend som fortsetter også denne sesongen.

Den tradisjonelle Clubmaster-modellen fra merket Ray-Ban har en lang historie, men er fortsatt populær og passer stort sett til alle antrekk, dessuten gir de et retro preg på looken din.

Produkter:

solbrillefest_1
Solbrille fra Victoria Beckham, Zant kr 4300.

 

solbrillefest_2
Solbrille fra Quay, Zant kr 599.

 

solbrillefest_3
Solbrille fra Marc Jacobs, Krogh Optikk, kr 2308.

 

solbrillefest_4
Solbrille fra Anouska, kr 398.

 

solbrillefest_6
Solbrille fra Tom Ford, Krogh Optikk, kr 4013.

 

solbrillefest_7
Solbrille fra Prada, Krogh Optikk, kr 4182.