Smageriet

Julegavemekka

DEL PÅ FACEBOOK

Smageriet er en liten spesialbutikk som tilbyr alt du trenger for å imponere vertinnen i juleselskapet, eller bare finne den lille, spesielle gaven til han eller hun som har alt.

 

Smageriet kan tilby alt i kaffe og te i løsvekt, men de har også mange gode alternativer til pose-te. Dessuten har de et supert utvalg av tilbehør du trenger for å lage den aller beste teen eller kaffen. Kirsti Holum er innehaver av Smageriet og forteller at god kaffe og konfekt er noe av det mange liker å gi bort i julegaver til dem som har alt fra før.

 

–Eksklusiv konfekt i små biter er alltid en vinner, og lekre poser med kaffe blir aldri bli feil, forklarer hun.

 

For Kirsti blir julen ekstra fin når hun får pynte i huset.

–Jeg er så glad for at man kan piffe opp gi mørke tiden litt glitter og pynt. Det hadde vært trist om vi ikke hadde hatt mulighet til det, da hadde den mørke tiden og vinteren blitt mye verre.

 

Kirsti opptatt av at julen skal være en tid hvor man roer seg ned, slakker litt på kravene, og koser seg med familie og gode venner.

–Jul for meg handler mye om å kose seg i sosialt samvær, ha god tid, kose seg med god mat og ikke minst sette pris på alt man har, avslutter Kirsti Holum.

 

Konfektsjokolade i løsvekt er en perfekt gave til hun eller han som har alt. Hos Smageriet får du noe for enhver smak.

 

CC Vest 1200x72085.jpg

CC Vest 1200x72086.jpg

CC Vest 1200x72087.jpg