Høsttrend

Høstens kuleste trend er dyrisk

DEL PÅ FACEBOOK

Finn frem dyret i deg, denne høsten er det leopard-, slange- og sebraprint  som gjelder.

Heldigvis er det enkelt å style høstens heteste trend, den krever bare noen få retningslinjer. Velg enkle, ensfargede plagg, og la printet få spille hovedrollen i stylingen. Syns du imidlertid det er skumlet å kjøre hele trenden fra topp til tå finnes det utallige detaljer som sko, skjerf, vesker og smykker som enkelt kan oppdatere looken din, og likevel gjøre deg trendy.

Bilde2

Flere variasjoner og den fineste stylingen

Dyreprint er en evig vinner i garderoben, og et mønster som aldri forsvinner helt ut av motebildet. Men du trenger ikke alltid gå for den klassiske leopardprinten i svart og beige. Se etter dyreprint-mønster i blått eller rødt som en spennende variant. Synes du trenden blir voldsom, er det fint å holde seg til dyreprint på sko eller tilbehør, mens du holder resten av antrekket enkelt.

Jobbantrekket blir umiddelbart mer spennende med det dyriske mønstret. Du kan for eksempel gå for sorte sigarettbukser som du kombinerer med en mønstret bluse eller en oversized blazer. På fest blir derimot en svart kjole mer spennende med et par pumps eller kule ballerinasko i det populære mønstret.

Siden brunt er den nye trendfargen denne sesongen passer de dyriske printene godt inn i fargebildet. Vi ser mye av lange kåper i leopard- og slangeprint, men også kjoler og sko. Kjedebutikkene har en god stund hatt mye leopardmønster, men nytt for sesongen er slangeprint på både kjoler, kåper og tilbehør.

Bilde3

Fra sommer til høst

Omslagsskjørt ble sommerens store vinner og ser superfint ut stylet med enkle t-skjorter og en blazer i dyremønster. Velg et par joggesko eller boots  og vips så har du forvandlet sommerlooken til en høstlook som passer for kjøligere dager. En kåpe i dyrisk print kan fint styles med et denimskjørt og tette strømper for en kul kontrast.

Bilde4

Hos Max Mara stylet de høstvisningen med dyreprint fra topp til tå. Både bukser, skjørt og skjorter ble stylet sammen i det populære printet, og alle plaggene var i et dyrisk print. Isabel Marant gikk for en enklere look, men med flere detaljer i dyreprintet, blant annet en bukse i slangeprint, som kommer til å bli sesongens it-plagg.

Husk at stylingen av dyreprintet er viktig. Start forsiktig og la deg inspirere av kjendiser som Kate Moss- dronningen av leopard, eller se på gatemotebilder fra Paris og London. På den måten finner du enkelt inspirasjon.

 

Noen tips:

  • For nybegynnere er det smart å holde stylingen enkel og la mønstret få oppmerksomheten

 

  • Blir det for mye farger, mønstre og ulike materialer kan antrekket oppleves rotete

 

  • Hold antrekket klassisk på jobb og la mønstret være blikkfanget

 

  • På fest kan du fint eksperimentere mer med mønster og tilbehør

 

  • Svart og brunt er fine basisfarger for høsten og fungerer godt til dyremønstertrenden.

 

Butikkene på CC Vest er fylt til randen med dyreprint denne sesongen, her er det noe for enhver smak!