Boksigneringer på Tanum

Forfatterne kommer til Tanum på CC Vest

DEL PÅ FACEBOOK

Få signert julegaven! Vi fyller opp bokhandleren med spennende og interessante forfattere i hele desember. Få oversikten her.

 

Boksigneringsbilder9

Halvor Bakke, 13.desember kl. 16.00

Suksess-serien Eventyrlig oppussing er blitt bok. I Eventyrlig oppussing – slik skaper du din drømmehytte tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med deg til fjells, sjøs og skogs og viser hytteprosjektene fra høstens sesong og de beste hytteprosjektene fra tidligere sesonger. Her får du praktiske tips og inspirasjon til hvordan du kan skape din egen drømmehytte.

 

Boksigneringsbilder8

Lars Mytting, 15. desember kl. 14.30

Lars Mytting er en prisbelønt forfatter. Tilsammen er hans bøker solgt i over en million eksemplarer på 18 språk. Myttings nye bok Søsterklokkene er en rik fortelling om gammel tid som brytes mot nye ideer, om mørkt slit og solvarme steiner, om to kirkeklokker med overjordisk klang og evigheten som horisont.

 

Boksigneringsbilder10

Jørn Lier Horst og Thomas Enger, 19. desember kl. 11.00

Jørn Lier Horst og Thomas Enger har skrevet krimboken Nullpunkt sammen.

Et kriminelt forsvinningsmysterie ligger bak historiens drivende drama. Sammen med spøkelser fra fortiden som vekkes til live, spesielt for politiførstebetjenten som leder etterforskningen er det duket for spenning og høy intensitet som er en thriller verdig.

 

Boksigneringsbilder_Ole_M_Alfsen

Ole Martin Alfsen, 19. desember kl. 13.00

Ole Martin Alfsen er kjent fra TV-serier som Vis meg ditt kjøleskap og 4-stjerners middag. Han har gitt ut flere bøker, der Familiemiddag er den siste. Her har den nybakte småbarnsfaren tatt i bruk all sin kompetanse som kokk for å finne frem til løsninger som gjør det lettere og morsommere å lage sunn og god mat til små barn og resten av familien.

 

 Boksigneringsbilder6

Edvard Hoem, 20. desember kl. 16.00

Edvard Hoem er aktuell med sin nye bok Jordmor på jorda. Huset under Blhammaren.

Romanen er en revidert og utvidet versjon av  Jordmor på jorda (2008), en roman som ble skrevet på oppdrag fra den norske jordmorforening. Hoem skriver ut fra historiske fakta om livet i bygdene ved Romsdalsfjorden. Dette er en fortelling om framveksten av det viktige jordmoryrket, og en påminnelse om at lykke og tragedie er nært knyttet sammen.