Leker

Her finner du gaven minstemann digger

DEL PÅ FACEBOOK

Skal du handle gaver til barn og unge er det gull verdt med litt veiledning. Med tips fra våre eksperter blir feiringen en suksess.   

Kjenner du til Paw Patrol, Pinky Pops eller Fingerlings? Det høres gresk ut for mange, men for bursdagsbarnet er dette mest sannsynlig kjente og kjære merkevarer.

Nå til dags preges leketrendene av det som slår an på sosiale medier, YouTube, og barnekanaler som Cartoon Network og Disney Channel. For de litt større barna er leketrendene preget av forskjellige medier, men småsøsken kaster seg fort på bølgen, de også. Det er med andre ord alt annet enn lekende lett å følge med i svingene. Trenger du veiledning i gavehandelen kan du stikke innom barnekonseptene hos oss på CC Vest. Der får du alltid  hjelp av ansatte som kjenner til hva som beveger seg i barnas underholdningsverden akkurat nå.

Hos Lekia og Toys R´Us får du hjelp til å finne aldersadekvate produkter og leker som stimulerer barnas utvikling, samtidig som de er underholdene og riktige i tiden. Bredden i sortimentet er også så stort at du er garantert å finne noe som passer enhver interesse, enten det er dukker og dinosaurer, avanserte legosett, eller populært tilbehør og skateboards.

I tillegg til leketrendene preget av forskjellige medier og kanaler, er det også typisk sesongbaserte leker som slår an. Nå på sommeren er det uteleker som troner øverst på barnas favorittliste. Det går naturlig nok i utebasseng, sandlek, vannpistoler, sparkesykler, skateboards og liknende. I tillegg er rulleskoene fra Heelys svært populære tipser Toys R´ Us.

Stikk innom CC Vest og Lille CC Vest og få hjelp til å finne den perfekte gaven til småen!

 

Leke01

Finn fra Fingerlings, Lekia, kr 299.

Leke02

Runracer fra Stiga, Lekia, kr 799.

Leke03

Vannpistol fra Nerf, Lekia, kr fra 199,90.

Leke04

Paw Patrol 6pk figur, Toys R’ Us, kr 499. Ninjago 70612 Grønn ninjarobotdrage fra LEGO, Toys R’ Us, kr 377. Pysjheltene fra PJ MASK figur 5pk, Toys R’ Us, kr 269.

Leke05

Jurassic World Spring Villain Dino, Toys R’ Us, kr 349.

Leke06

Rullesko fra Heelys, Toys R’ Us, sort/rosa, kr 689. Rullesko fra Heelys, Toys R’ Us, grønn/blå/sort, kr 689.

Leke07_NY

Pokemonkort, Lekia, fra 59,50 kr. Slim fra Elasti Plasti, Lekia, kr 199,90.

 

RELATERTE BUTIKKER

Lekia, Toys R' Us