Mote

Fin på Afteski

DEL PÅ FACEBOOK

Bytt ut skistøvlene med kule boots, hjelmen med en søt lue og la skibrillene være på.

Det ser ikke ut til at vintersesongen har ikke tenkt å gi seg med det første, noe om betyr flere dager i bakken, og flere morsomme kvelder på afterski.

Etter en lang dag i løypa viser ikke alltid håret seg fra sin beste side. Ski på beina, vind i håret og sol i ansiktet er fantastisk for kropp og sjel. Dessverre gjør lue og hette håret bustete, statisk og flatt, og det er ikke alltid en tørrsjampo kan løse problemet heller. Derfor er løsningen en kul lue i sporet som også fungerer til fest. Lag fletter eller en lav hestehale som tar seg av bustete skihår. Dessuten kan du flette håret mens du er ute i bakken og løsne det før du drar på afterski. På den måten kan du kan du få veldig fine naturlige bølger. Enda enklere er det å sette opp håret i en stram hestehale, og bruke et pannebånd. Du kan også bruke en enkel topplue med morsom dusk.

Funksjonell og avslappet stil på fjellet, gjerne med fargerike overdeler og sporty solbriller er nøkkelen til suksess på afterski. Det er lov å jukse, men ikke overdriv. Her er fire stiler som vil gjøre suksess i sporet og på afterki.

Den glamorøse
Du ser alltid superglamorøs ut, til og med på afterski. Favorittmerket ditt er Fusalp, og for deg er det kun det beste som gjelder.

CCVest_Afterski_1200x7202

Hansker fra Hestra, Anton Sport, kr 599. Skijakke fra Fusalp, Tatler, kr 10 900. Skibukse fra Fusalp, Tatler, kr 5800. Skibriller fra Oakley, Krogh Optikk, kr 2078. Boots fra Moon Boot, Studio G12, kr 1999.


Den trendy

Du er alltid på jakt etter de siste trendene, også når det kommer til skiklær. En kul lue, og de feteste brillene er alltid på plass på afterski.

CCVest_Afterski_1200x7203
Lue fra House of Hygge, Anton Sport, kr 349. Undertrøye fra Kari Traa, G-Sport, kr 749. Skibukse fra Roberta Tonini, Anton Sport, kr 1999. Solbriller fra Oakley, Krogh Optikk, kr 1403. Boots fra Moon Boot, Grændsens Skotøimagazin, kr 1199.


Den sporty

Riktige klær med perfekt ytelsesevne er stikkord for stilen din. Samtidig som du også ønsker å se kul ut i løypa og på afterski.

CCVest_Afterski_1200x7204
Boblejakke fra Norrøna, kr 2699. Skibriller fra Oakley, Anton Sport, kr 2180. Pannebånd fra Norrøna, kr 299. Bukse fra Peak Performance, Anton Sport, kr 4000. Joggesko fra Adidas, Studio G12, kr 1499.


Den tradisjonelle

Hva er vel afterski uten en nikkers fra Amundsen? Du elsker det tradisjonelle, men spriter gjerne antrekket opp med kule briller og en morsom lue.

 

CCVest_Afterski_1200x7205
Genser fra Lexington, kr 1495. Lue fra Lexington, kr 395. Nikkers fra Amundsen Sports, Anton Sport, kr 2499. Skibriller fra Bliz, G-Sport, kr 1099. Langrennstøvler fra Alfa, Anton Sport, kr 2199.

Tips

Etter en lang dag i bakken eller
i skisporet er det et par ting du må huske på for å se fresh ut på afterski.

  • Ha en lipgloss eller leppepomade i lomma.
    Du er garantert tørr etter en lang dag i bakken.
  • Ikke glem solkrem, uansett vær. Det er ikke fresht med knallrød nese og såre kinn.
  • Bruk en jakke som stjeler oppmerksomheten fra bustete hjelmhår, eller gå for en kul lue.
  • Litt selvbruningskrem har aldri skadet noen. Dropp sminke i bakken, men pass
    på at huden har fin glød.