Detaljene avgjør

Tilbehørstrendene du ikke må gå glipp av

DEL PÅ FACEBOOK

Et smykke eller en veske kan utgjøre hele forskjellen. Disse godbitene gjør vårantrekket komplett.

Det er enkelt å oppdater vårgarderoben med kult tilbehør.
Husk at tilbehøret skal skape spenning i antrekket, så gå gjerne for én eller flere detaljer som bryter med resten av det du har på deg.

Lekent tilbehør til stramme antrekk, feminine detaljer til maskuline plagg, skjøre bijouterier møter røffe klær.

 Her er tilbehøret som regjerer denne våren og tips til hva du bør se etter.

 1. Detaljer i ton-i-ton
  Velg duse toner til våren, og match tilbehør som skjerf, sko og veske i samme toner. Lyse farger er alltid fint til vår- og sommersesongen, og de viktigste fargene i år er definitivt lavendel og lys fersken.
  Tilbehor_Nett_1200x1200
  Bukse fra FWSS, Zant, kr 4000. Genser fra Lexington, kr 2495. Skjerf fra Lexington, kr 995.
 1. Den lille vesken
  Mindre vesker har erstattet de store, bohemske veskene som har regjert i motebildet en stund. En liten, stram veske med lang skulderstropp, som også kan henge på tvers over kroppen, er den viktigste formen på veskefronten i sommer.
  Tilbehor_Nett_1200x12002
  Kjole fra Victoria Beckham, Zant, kr 4000. Veske fra Enzo Poli, kr 1395.Silkebånd fra Lexington, kr 695.
 1. Tynne, gullarmbånd
  Gullsmykker har lenge vært i vinden. Ved å kombinere større og mindre former, og bruk og mange armbånd samtidig får du en fin og glamorøs look. Dessuten er gull superlekkert til solbrun hud.
  Tilbehor_Nett_1200x12003
  Smile armbånd fra Camilla Pihl, David Andersen kr 1590. Heart armbånd fra Camilla Pihl, David Andersen kr 1260. 3 stars armbånd fra Camilla Pihl, David Andersen, kr 1260. Gullarmbånd fra Camilla Pihl, David Andersen, kr 2920.

 

 1. Skjerf eller sløyfe i håret
  Store silkeskjerf i freshe toner er en fin detalj i håret eller rundt halsen-  eller la det være et ekstra element på vesken din. Velger du å ha det i året er en lav hestehale perfekt slik at skjerfet også kan fungere som en feminin sløyfe.
  Tilbehor_Nett_1200x12004
  Tørkle fra Bik Bok, kr 99.
 1. En sporty klokke
  En sporty klokke som fungerer til hverdags, men også til pent, er en god investering. Det er lurt å tenke på at et armbåndsur skal fungere til alle plagg, hver eneste dag, og derfor bør stil og bruksområde spille en viktig rolle i valget.
  Tilbehor_Nett_1200x12005
  Klokke fra TAG Heuer, Heyerdahl, kr 29 950.
 1. Fargerike pumps
  Etter en lang periode med fokus på joggesko er det nå også mye fokus på feminint tilbehør som pumps og sandaler med høy hel. Gå for en kul farge som kan piffe opp et par vanlige jeans, eller et ensfarget antrekk.
  Tilbehor_Nett_1200x12006
  Sko fra By Malene Birger, Tatler, kr 3000.
 1. Store øredobber i morsomme farger
  Det er ingen overraskelse at store øredobber er kommet for å bli – i alle fall en god stund til. Velg fargerike perler, gull og sølv eller turkiser- perfekt til sommerhud med fregner og glød.
  Tilbehor_Nett_1200x12007
  Øredobber fra Sui Ava, Anouska, kr 498.