Hår og Tilbehør

Detaljen som redder ethvert antrekk

DEL PÅ FACEBOOK

Du har sikkert sett den på toppen av hodet til de største motepersonlighetene, og denne sommeren har hårbøylen virkelig blitt et trendelement du rett og slett ikke kan ignorere. Gjør som CC Vest influencer, Gine Margrethe, og velg en fargerik hårbøyle som sommerens viktigste tilbehør.

Hårbøyle, pyntespenner og hårbånd har vært i motebildet en god stund. En fin detalj i håret blir bare mer og mer trendy, og en hårbøyle eller et hårbånd fungerer perfekt når du skal gjøre et antrekk mer spennende, eller for å skjule en dårlig hårdag. Det er ikke mye som skal til- en hårbøyle er detaljen som redder ethvert antrekk.

Hårpynt passer dessuten godt til årets sommerkjoler. Årets hårbøyler- og bånd kommer i alle mulige farger og mønster. Disse er superfine å style til hvite sommerkjoler eller til antrekk som trenger et lite løft.

På CC Vest finner du fine hårbøyler hos Tante Pose, Studio G12 og H&M, Anouska og Scirocco.

image1

Kjole fra Designers Remix, Zant, kr 4100. Hårbøyle fra Noma, Studio G12, kr 399.

image2

Loafers fra Tods, Studio G12, kr 3599. Hårbøyle fra Noma, Studio G12, kr 299. Ørepynt fra Caroline Svedbom, Studio G12, kr 899.

image3

Rosa og oransje hårbøyle fra Noma, Studio G12, kr 299. Gul hårbøyle fra Noma, Anouska, kr 299. Blå satenghårbøyle fra Noma, Scirocco, kr 349.

Gine_Haar_1200x720_nett_01_NY

Bronsefarget hårbøyle fra Noma, Studio G12, kr 299.