Ticket

Derfor bør du bestille chatterreisen hos Ticket

Butikk

DEL PÅ FACEBOOK

I sommerferien er det sol-og badereiser som står høyest i kurs.
Utvalget av utenlandsreiser til sol-og varmesikre reisemål er enormt og å finne riktig reise kan være en utfordring. Hos Ticket finnes alle charterreiser fra samtlige ledende arrangører samlet, og alle reiselystne får dessuten hjelp til å finne sin perfekte feriereise.

 

Den norske sommeren er deilig, men ikke pålitelig. Mange tør ikke å stole på at sommeren vil by på solskinn og badevennlig temperaturer, men vil sikre seg med noen uker utenlands. I sommermånedene er det Middelhavet som gjelder med Hellas og Spania som de mest populære ferielandene.Men – utvalget av spennende reisemål, hotell og utflukter er enormt. Det kreves ofte en omfattende research og at man orker å bruke mange timer på så lete gjennom arrangørenes tilbud for å finne riktig reise.

 

– Å finne den beste charterreisen kan være veldig tidskrevende, uansett hvilke faktorer som er avgjørende. Kanskje er prisen viktigst, kanskje er det et spesielt bosted, kanskje er det selv følelsen som reisemålet skal gi som er det man leter etter,
sier Elin Aardal Hanssen, selgerleder Ticket CC Vest.

Pretty brunette girl sunbathing at the swimming pool

Ticket samler alle charterrrangørenes tilbud, noe som gir oversikt og muligheten til å sammenlikne blir veldig mye enklere enn å søke og sammenlikne reiser hos de ulike arrangørene separat. Det er dessuten enkelt å filtrere søket utfra ønskene dine, uansett om det er land, hotellstandard, reisearrangør eller pris som er avgjørende for ferievalget.

Utviklingen av ulike hotellkonsepter har også økt valgmulighetene. Med alt fra familietilpassende hotell med barneklubb så de voksne kan få litt egen tid i ferien, hotell med aldersgrense tilpasset for voksne, hotell med særskilte treningsmuligheter, designhotell osv. Valgene er mange.

Hos Ticket inngår dessuten alltid personlig hjelp. Uansett om du har spørsmål i bestillings prosessen eller om det oppstår noe problem før eller under selve reisen så er alltids Tickets dyktige spesialister enkelt og raskt tilgjengelig.

Og det koster ikke mer å bestille chatterreisen hos Ticket. Prisen på reisen er alltid den samme som hos arrangørene men du får altså mer både hva gjelder service, enkelhet og effektivitet. Så pass på og solsikre sommeren din!

Kids playing at outdoor swimming pool. Little girl and boy play and swim in resort pool on tropical beach island summer family vacation. Swim and eye wear, sun protection, water toys for children.