AniCura Dyreklinikk

AniCura slår et slag for forebyggende helse hos hund og katt!

DEL PÅ FACEBOOK

Vi dyrleger blir vel helst forbundet med å behandle syke dyr. Det gjør vi selvfølgelig, men vi er også opptatt av forebyggende dyrehelse, ikke minst fordi vi til daglig ser effekten av det! Vi kan unngå smittsomme sykdommer ved regelmessig vaksinasjon av hund og katt, forbygge hudproblemer ved jevnlig pelsstell og rengjøring, hindre klo-skader ved å holde klørne korte, tannproblemer ved å rense tenner, –  bare for å nevne noe. I tillegg ser vi at dersom  dyrene kontrolleres jevnlig,  vil vi kunne oppdage sykdommer på et tidlig tidspunkt, og dermed øke sannsynligheten for et godt behandlingsresultat. Husk at et år tilsvarer 7-8 år i kattens eller hundens liv!

Forbyggende behandling har mange fordeler. Selvfølgelig er dyrets velvære det som står i fokus hos oss. Sørge for at de har det godt og har en god helse. I tillegg kan vi få ned medisinbruken. Vi har i dag f eks. et helt annet syn på bruk av antibiotika enn for kun få år siden. Resistensproblematikken er et faktum, og vi ser stadig flere bakterier som ikke medisiner virker på. Dette gjelder både for mennesker og dyr. Så å unngå at infeksjoner oppstår er enda viktigere nå enn før.

Økonomisk lønnsomt er det også med forbyggende behandling. God diagnostikk og behandling er kostbart for dyreeier. Bedre å forebygge!

Tallene viser at vi i Norge ikke ligger på toppen når det gjelder forebyggende behandling av dyrene våre. Vi i AniCura prøver nå å gjøre noe med det. Et tiltak vi har lansert er AniPlan. Aniplan er en helseplan for dyr som eier kan abonnere på. Da er man inne i et system for god oppfølging, det er økonomisk lønnsomt for eier, og skal være med på å senke terskelen litt for å komme til kontroller, vaksiner, kloklipp, osv. Ta gjerne kontakt med oss på klinikken, eller kom innom her og få med brosjyrer!

Hilsen alle oss på AniCura Dyreklinikk Lilleaker

Les mer her!

RELATERTE BUTIKKER

BUDDY AQUARIUM